Centre de Desenvolupament Pedagògic

Des de l’any 2001, Picmen és un Centre de Desenvolupament Pedagògic conduït per la mà de professionals experimentats en el camp de la pedagogia, la logopèdia i la psicologia que, de manera totalment individualitzada i personalitzada, realitzem l’avaluació, el diagnòstic i el tractament d’aquelles dificultats psicopedagògiques i/o logopèdiques que puguin presentat els infants o adolescents.

Treballem coordinadament amb la família i l’escola per tal d’abarcar, des de la globalitat, les necessitats específiques de cada persona.

A Picmen ens pots consultar si detectes: hiperactivitat; dèficit atencional; problemes en la lecto-escriptura; dislèxia; mancança en les tècniques d’estudi; dificultats en la parla; pors, fòbies, obsessions; problemes conductuals a casa o a l’escola; trastorn de l’Aspectre Autista, etc.

Camps

Realitzem prevenció, detecció, avaluació, diagnòstic, tractament, assessorament i elaboració d’informes:

Psicologia

Donem estratègies als nens/-es i adolescents per tal d’aconseguir un òptim creixement personal, intervenint en aquelles dificultats de tipus conductual, emocional o motivacional que puguin presentar.

Psicopedagogia

Treballem els problemes de rendiment escolar deguts a una manca d’hàbits d’estudi, de motivació o com a conseqüència d’un trastorn de l’aprenentatge.

Logopèdia

Atenem aquelles alteracions i problemes dels trastorns de la parla i del llenguatge, tant a nivell oral com escrit, estimulant als nens/-es i adolescents per tal d’optimitzar la seva comunicació.

Horaris a convenir

De dilluns a divendres Matí i tarda

Dissabtes matí

Contacta ara

Equip

Som un equip multidisciplinar de professionals format per:

Gemma Menoyo i Picas

Gemma Menoyo i Picas

Pedagoga, Logopeda, Postgrau en Transtorns del llenguatge escrit, Dislèxia

Imma Ros Eroles

Imma Ros Eroles

Psicòloga

Anna Calsina Valls

Anna Calsina Valls

Psicopedagoga, Psicòloga