Com a conseqüència de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, informem que la pàgina web a la que ha tingut accés és propietat de Gemma Menoyo Picas, amb domicili a la ciutat de Manresa, al carrer de Sant Fruitós, 39 baixos, amb NIF 39345866L.
Per qualsevol consulta o dubte poden posar-se en contacte amb nosaltres a picmenmanresa@gmail.com o al telèfon 938728188.

CONDICIONS D’ÚS
L’accés a la pàgina web de PICMENMANRESA és gratuït, i està condicionat a la lectura i acceptació de la totalitat dels preceptes que consten al present avís legal sense cap tipus de reserves, en el cas que no estiguin d’acord amb aquestes li demanem s’abstingui d’utilitzar aquest portal i de fer alguna activitat amb aquest.

Mitjançant la nostra web oferim informació dels serveis que oferim al Centre de Desenvolupament Pedagògic PICMEN i Taller d’Expressió Plàstica i Dibuix.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa espanyola, tant nacionals com estrangers queden sotmesos a aquesta, mentre utilitzin aquesta web. En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració de la nostra web site i inclòs suprimir-la de la RED, així com els serveis i continguts que oferim, tot això de manera unilateral i sense pre-avís.

DRETS D’AUTOR
Aquesta pàgina web és obra de PICMENMANRESA, i li pertany en tant aplicació del Texts Refós de la Llei de Propietat Intel•lectual 1/1996. Tots els continguts, textos, dissenys, fotografies i imatges presents en aquesta web són de la nostra propietat o de tercers que han autoritzat el seu ús, i estan protegits pels drets de propietat intel•lectual. L’usuari només tindrà dret a l’ús particular d’aquests i necessita una autorització expressa de PICMENMANRESA per tal de modificar-los, reproduir-los, distribuir-los i de manera especial comercialitzar-los o fer qualsevol ús de qualsevol dret que pertanyi al seu titular.
En el cas que qualsevol persona consideri que s’estan vulnerant qualsevol norma referent a la propietat intel•lectual i industrial o altres drets, demanem ens ho posin en coneixement per tal de restablir la situació.

CONDICIONS D’ACCÉS
L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no fa falta la subscripció prèvia o registre. Tot i així, per la utilització de determinats apartats de la nostra web, és necessari la introducció de determinades dades, en aquests casos estarà perfectament indicat en cada moment els procediments a seguir per dur a terme el corresponent registre.
L’usuari accedeix a la nostra web d’acord a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les condicions fixades en aquest avís. L’accés es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que es poguessin causar a tercers o a la nostra organització.
L’usuari té prohibit de manera expressa la utilització i la obtenció dels serveis i continguts oferts en aquesta web, mitjançant procediments diferents als estipulats en aquest avís legal, i en el seu cas a les particulars condicions que existissin en determinats serveis.

Degut a la impossibilitat de control en relació a la informació, continguts i serveis que ofereixin altres web a través d’enllaços, comuniquem que PICMENMANRESA, queda eximida de qualsevol responsabilitat de danys i perjudicis de qualsevol mena que pugui derivar-se de l’ús per part de l’usuari de les pàgines web descrites alienes a la nostra organització. L’existència d’enllaços en web sites aliens als nostres, no implicarà en cap cas l’existència de relacions comercials o mercantils amb el titular de la pàgina web on s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació per part de PICMENMANRESA, els seus continguts o serveis.

CONFIDENCIALITAT DE LES DADES PERSONALS
PICMENMANRESA, comunica que amb la finalitat d’oferir serveis, tal com les ofertes de treball i tenir la possibilitat de ser una de les models de la nostra organització es sol•licitades de caràcter personal mitjançant la nostra web que seran objecte de tractament informatitzat i incorporats als nostres fitxers, li comuniquem que totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i de conformitat a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter Personal i que els nostres fitxers estan legalment inscrits a l’Agència Estatal de Protecció de Dades. PICMENMANRESA, com a responsable dels fitxers, considera que quan vostè accepta enviar les seves dades personals mitjançant els formularis que conté aquesta pàgina web o bé, mitjançant correu electrònic, ens dóna consentiment exprés de la seva autorització i consentiment pel tractament i incorporació de les dades als nostres fitxers automatitzats que corresponguin, si bé amb caràcter revocable i sense efectes retroactius i accepten les condicions del tractament expressades a continuació.

Quines dades sol•licitem i per quina finalitat
Totes les dades que sol•licitem són les necessàries per tal d’oferir els nostres serveis, no estan obligats a facilitar-les, però en tot cas són necessàries per tal de que pugui accedir als nostres serveis, de la mateixa manera ens certifica que les dades que ens comunica són del tot verídiques.

A la nostra pàgina web pot introduir les seves dades amb diversos formularis i mitjançant el correu electrònic:
Enllaç contacte.- Mitjançant aquest accés es pot contactar amb nosaltres.

PICMENMANRESA, es reserva el dret a la incorporació de les seves dades als nostres fitxers.
Dret d’accés, rectificació, cancel•lació de les seves dades personals.
En qualsevol moment té dret a accedir gratuïtament als nostres fitxers automatitzats per tal de consultar les seves dades, rectificar-les si són incorrectes o s’han modificat i cancel•lar-les si no desitja seguir incorporat a aquests. Té la possibilitat de comunicar-nos el seu dret en els termes establerts a : PICMENMANRESA, (RESPONSABLE DE PROTECCIO DE DADES) c/ sant Fruitós, 39 baixos de Manresa (08243).

Cessió o comunicació de les seves dades
PICMENMANRESA li comunica que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per les finalitats indicades.

A través d’aquest procediment vostè ens autoritza a comunicar les dades a les societats del nostre grup, únicament amb la finalitat fixada en aquest avís legal.

Actualització i cancel•lació de les seves dades
Té molta importància per a nosaltres disposar de les seves dades actualitzades, per això és convenient que ens informi dels possibles canvis que es puguin produir envers aquestes. Mentre vostè no ordeni la cancel•lació de les seves dades, considerem que li interessa estar als nostres fitxers, fins que PICMENMANRESA, ho consideri necessari els conservarà.

Garantia de confidencialitat i seguretat dels fitxers automatitzats
PICMENMANRESA en resposta a la confiança que ens heu dipositat i tenint present la importància en matèria de protecció i confidencialitat que els hi són necessàries a les seves dades personals, els informa que ha adoptat totes les mesures de caire tècnic i organitzaves necessaris per mantenir la seguretat d’aquests tal i com exigeix el Reial Decret 994/1999 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Això no obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dins d’internet no són inexpugnables.

PICMENMANRESA pot modificar les presents polítiques de privacitat per tal de que siguin adaptades a les mesures legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que apareguin, per això s’exigeix la lectura d’aquestes cada vegada que s’accedeixi a la pàgina web.

PICMENMANRESA, no es fa responsable del tractament que es puguin realitzar de les seves dades personals de les pàgines web a les que pugui accedir mitjançant els diferents links que conté la nostra pàgina web.

RESPONSABILITATS
Posant a la red la nostra pàgina web volem oferir una sèrie de serveis i continguts de qualitat, fent servir la màxima diligència en la prestació dels serveis que oferim i ens els serveis tecnològics utilitzats per tal d’oferir-los. No obstant no responem de la presència de virus o altres elements que puguin perjudicar el sistema informàtic, documents o fitxers de l’usuari.

PICMENMANRESA no garantitza el correcte funcionament en relació a la continuació de la nostra pàgina web, en la mesura del possible, posarem en coneixement dels usuaris qualsevol interrupció en el servei i restablir-lo en la major rapidesa possible. Tot i així, PICMENMANRESA queda eximida de tota responsabilitat degut al mal funcionament o interrupcions de la nostra pàgina web.

L’usuari es converteix en l’únic responsable de tots els efectes directes o indirectes que es derivin de l’ús de la pàgina web, també s’inclou, de forma no limitada, el resultat econòmic, tècnic o jurídic, de tal manera l’usuari ha de mantenir indemne a PICMENMANRESA per qualsevol reclamació derivada directa o indirectament d’aquests fets. Tot el relatiu amb la nostra web, es regeix per les lleis espanyoles. En cas de que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i el contingut d’aquesta pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa de qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Manresa.

COMUNICACIONS COMERCIALS PER MITJÀ DEL CORREU ELECTRÒNIC En compliment de l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials mitjançant correu electrònic que amb anterioritat no hagin estat autoritzades expressament, la conformitat al present avís legal, ens autoritza de manera expressa per tal de remetre-li comunicacions comercials mitjançant correu electrònic, tot i això, si no desitja rebre-les pot sol•licitar-ho a la següent direcció electrònica: picmenmanresa@gmail.com.

POLÍTICA DE COOKIES

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema en el seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que la web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les cookies solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al seu perfil i necessitats, sense galetes els serveis oferts per qualsevol pàgina veurien minvats notablement. Si voleu consultar més informació sobre què són les galetes, què s’emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar, etc., li preguem es dirigeixi a aquest enllaç.

Cookies utilitzades en aquest lloc web

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l’ús de cookies que fa aquesta web amb la finalitat d’informar amb la màxima exactitud possible.

Aquest lloc web utilitza les galetes següents pròpies

Galetes de sessió: per garantir que els usuaris que escriguin comentaris al blog siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta manera es combat el correu brossa.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers

Google Analytics: Emmagatzema cookies per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquest web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de fer comunicant directament amb Google.
Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes per tu per punxar en botons del tipus M’agrada o Compartir.

Desactivació o eliminació de cookies

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estigui utilitzant. Aquí li deixem una guia ràpida per als navegadors més populars.

Notes addicionals

Ni aquesta web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de cookies.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES

El responsable del tractament és l’empresa PICMEN Gemma Menoyo Picas, amb domicili c/ Sant Fruitós, 39 baixos, Manresa i NIF número 39345866L.
Telèfon: 938728188
Correu electrònic: picmenmanresa@gmail.com

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

Les dades que ens ha proporcionat s’utilitzen per:

  • Prestar els serveis sol·licitats.
  • Proporcionar comunicacions comercials, publicitat, notícies i bolletins d’informació del centre PICMENMANRESA.

LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment que presta l’interessat en el moment que contacte amb PICMENMANRESA i comunica les seves dades.

Les seves dades es conservaran amb la finalitat i legitimació deguda fins que l’interessat demani la seva supressió o és doni de baixa.

DRETS DELS INTERESSATS

Les persones interessades poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació, oposició. Per exercir aquests dret podrà dirigir-se a l’empresa mitjançant correu a picmenmanresa@gmail.com, acompanyat de còpia del document oficial que l’identifiqui. Té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.